Thursday, April 30, 2009

TFF Braised Chicken with Peanuts and Raisins



And here we go with another yummy recipe by our hero !
I followed the hint our dear host Natashya gave us in the last round up and made the recipe in the video she posted.
I didn't have cashews so I used peanuts, watercress is almost impossible to find here so I just sprinkled some basil just to have some green around and I used skinless chicken to reduce the fat a little! But even so the flavours of this chicken are wonderful !
Please visit the blog tomorrow for the new round-up !

9 comments:

Laura said...

Natalia, ma a che ora ti svegli? Taylor sarebbe fiero di te! ;o)

Laura said...

Natalia,
comunichiamo tramite il blog, troppo divertente!

Sono le 11 e tra poco me ne vado a letto. Abbiamo visto il film Negotiator con Samuel Jackson e stavo controllando il mio blog quando ho visto il tuo nuovo post.

Normalmente cucino la cheesecake fino a che prende colore, e non e' piu' giggly nel centro.

Devo confessare che preferisco la ricotta come formaggio da usare nelle torte, la cheesecake americana non mi piace molto.

Buonanotte, mi si chiudono gli occhi!

Laura said...

Mi sono dimenticata di scrivere che Spago Dessert e' uno, se non il primo, libro di dolci che ho comprato in america. Credo sia fuori stampa. L'ultimo pastry chef con cui ho lavorato lavorava sotto Sherry Yard, e ho sentito parlare molto bene di lei. She hai the secrets of baking ha delle ricette meravigliose. Ho anche desserts by the yard, ma non l'ho ancora usato.

vibi said...

Very interesting flavour combination! ...in my book, that's a must try! Raisins and chicken sounds pretty darn great! lol Thanks for sharing Natalia!

pinkstripes said...

Sounds delicious!

Natashya said...

Sounds delicious Natalia! I love basil too, great idea.

Joanne said...

These flavors look so good together. I love simple chicken dishes that end up tasting good. Watercress is hard to find here too, and I think basil has a better flavor anyway!

Debinhawaii said...

I thought about making this one too--it looks amazing! Although I can find watercress here, I like your idea of the basil even better!

Jenny said...

I hadn't thought of subbing the nuts for a different one, have to try that since cashews are not allowed in my house. Thanks.